Estrena’t en el nou espai creatiu Pqno… Besalú infantil

Estrena’t en el nou espai creatiu Pqno… Besalú infantil durant el mes de novembre de 2022 i gaudeix d’un 20% de descompte* en el teu primer taller, si em dius el número de la plana de la revista L’Ham de novembre, on surt aquest anunci!


entrada botiga taller pqno besalu infantil

Hola! Sóc la Jéssica de Pqno i espero veure’t aviat a Pqno… Besalú infantil.

Si t’estàs preguntant com funcionen els tallers de manualitats, tens tota una plana** que t’ho explica, però es pot resumir fàcilment en:

Vine, escull el producte que vulguis fer, seu, inspira’t i crea amb els materials que trobaràs, i, quan acabis, emporta’t a casa la teva peça

No són classes. No són tallers dirigits. És una estona creativa per gaudir sol o amb companyia de familiars/amistats, perquè com dic…
Amb creativitat i imaginació es viu millor!

interior pqno besalu infantil

Pots xafardejar els productes** que són principalment de fusta natural i tela de cotó i anar pensant què t’agradaria fer.

Si prefereixes reservar abans de venir, ja que l’espai és limitat, envia’m un missatge per Whatsapp o Telegram i et confirmo la disponibilitat, però també pots passar i mirar si hi ha espai lliure.

Aprofita i estrena’t en el meu nou espai creatiu Pqno… Besalú infantil durant aquest mes de novembre’22!


*El descompte és pel teu primer taller. No és vàlid per les compres a la botiga.

**La plana et sortirà en castellà però tens l’opció de traduir-la automàticament. Tinc pendent traduir la web quan tingui un moment.