POLÍTICA DE PRIVACITAT

El tema de la privacitat és molt important per a mi i mai faré un ús indegut de les dades personals que em facilitis via aquest web. Aquí t’explico què i com faig servir la teva informació quan visites aquesta web, contractes alguns dels meus serveis o realitzes alguna compra de producte. Si us plau, llegeix detingudament aquests termes abans de facilitar les teves dades personals en aquest web.

Advertiment a menors d’edat

Només els majors de divuit anys podran registrar-se a www.pqno.com com a usuaris si aquesta opció de registre està disponible.

La teva privacitat i els teus drets es respecten a pqno.com

132/5000 En aquest web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits.

Pqno… Handmade designs és un espai segur i fiable i segueix els següents principis respecte a la privacitat:

 • Mai se sol·licita informació personal a menys que realment sigui necessària per prestar-te els serveis que es requereixin
 • Mai es comparteix informació personal dels usuaris amb ningú, excepte per complir amb la llei o en el cas de que compti amb la teva autorització expressa
 • Mai es fan servir les teves dades personals amb una finalitat diferent a l’expressada en aquesta política de privacitat

Cal advertir que aquesta política de privacitat podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa s’aconsella als usuaris que la visitin periòdicament. És aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar algun formulari de qualsevol dels seus formularis de contacte on es demanin dades de caràcter personal.

Mª Jéssica Herrera ha adequat aquest web a les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i al Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable del tractament de les teves dades personals

 • Nom Comercial: Pqno… Handmade designs
 • Raó social: Mª Jéssica Herrera
 • NIF/CIF: 46230348A
 • Adreça: Travessera de Dalt 110  08024 Barcelona
 • Correo electrònic: pqno@pqno.com

Als efectes del que preveu el Reglament General de Protecció de Dades abans esmentat, les dades personals que ens enviïs a través dels formularis del web, rebran el tractament de dades de “Usuaris del web i subscriptors”.

Per al tractament de dades dels nostres usuaris implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

Principis que s’apliquen a la teva informació personal

En el tractament de les teves dades personals, s’apliquen els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

 • Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre es requereix del teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diversos fins específics, informant prèviament amb absoluta transparència.
 • Principi de minimització de dades: Només es sol·liciten dades estrictament necessàries en relació amb els fins per als quals es requereixen, els mínims possibles.
 • Principi d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat. Es prenen totes les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels nostres usuaris per part de tercers.

Com s’obtenen dades personals a Pqno… Handmade designs

Les dades personals tractades a Pqno… Handmade designs procedeixen de:

 • Formulari de contacte
 • Comentaris, quan aquesta opció està disponible
 • Formulari d’alta com a usuari per efectuar una compra o reserva de plaça, quan aquesta opció de registre està disponible

Els teus drets al facilitar-me les teves dades

Qualsevol persona té dret a obtenir informació sobre l’ús de les seves dades personals a Pqno… Handmade designs i poden:

 • Sol·licitar l’accés a les seves dades personals
 • Sol·licitar la seva rectificació o supressió
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament
 • Oposar-se al tractament
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades
 • Sol·licitar el dret a l’oblit

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies, i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. Mª Jéssica Herrera deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. També podran sol·licitar la portabilitat de les seves dades.

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament. Trobaràs la informació de l’Agència Espanyola de protecció de dades a www.agpd.

Finalitat amb la que es tracten les dades personals

Quan un usuari es connecta en aquest web, per exemple, per comentar un post, enviar un correu al titular, o subscriure’s, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable Mª Jéssica Herrera. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, adreça de correu electrònic, i nom. En facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per www.pqno.com tal com es descriu la present Política de Privacitat.

A Pqno… Handmade designs hi ha diferents sistemes de captura d’informació personal i tracte la informació que ens faciliten les persones interessades amb el següent cap per cada sistema de captura (formularis):

1. Formulari de contacte: Per respondre a la sol·licitud dels usuaris de Pqno … Handmade designs enviada via el formulari de contacte, recullo les dades personals: nom i cognom, correu electrònic o número de mòbil per contestar-te via WhatsApp / Telegram, assumpte, missatge. En aquest formulari em pots fer arribar dubtes, queixes, comentaris, suggeriments o inquietuds que pugui tenir relatives a la informació, els serveis i productes que es presten a Pqno… Handmade designs, el tractament de les teves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos al web,  així  com qualssevol altres consultes que pugui tenir i que no estiguin subjectes a les condicions de contractació.

2. Formulari de compra: L’usuari disposa de diferents formularis de compra subjectes a les condicions de contractació especificades en per a cada producte o servei on se li requeriran dades de contacte i de pagament com: Nom, cognoms, DNI, correu electrònic, telèfon, adreça completa. Les dades de pagament seran recollides i gestionats per la passarel·la de pagament utilitzades pel web.

Existeixen altres finalitats per la qual tractem les teves dades personals:

 • Per garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajuden a aquest web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
 • Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquest web.
 • També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes cookies que es descarreguen a l’ordinador de l’usuari quan navega en aquest web que detallo en la política de cookies.
 • Per gestionar les xarxes socials. Pqno… Handmade designs té presència en xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials de les pàgines oficials de Pqno… Handmade designs es regirà per aquest apartat. Així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l’usuari de Pqno… Handmade designs que tractarà les seves dades amb les finalitats d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informant d’activitats, productes o serveis de Pqno… Handmade designs. Així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permeten. En cap cas utilitzarem els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

D’acord amb el que estableix el reglament general de protecció de dades europeu (RGPD) 2016/679, Mª Jéssica Herrera, amb domicili a Travessera de Dalt 110, 08029 Barcelona serà responsable del tractament de les dades corresponents a usuaris del web i subscriptors .

Pqno… Handmade designs no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar a l’usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

Legitimació per al tractament de les teves dades

La base legal per al tractament de les seves dades és: el consentiment.

Per contactar o fer comentaris en aquest web es requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat.

L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de subscripció.

Categoria de dades

Les dades identificatives que es guarden són: nom i cognom, correu electrònic i / o telèfon mòbil

Quant de temps es conserven les teves dades

Les dades personals es conservaran seguint el següent criteri:

 • Si has vingut als meus tallers creatius presencials conservo les teves dades sempre que no ens demanis la cancel·lació, més que res per poder estar en contacte amb tu i sempre es conservaran pel termini mínim legal obligatori de conservació.
 • En un altre cas, conservarem les teves dades pel termini legal mínim exigible a partir que la finalitat per a la qual es van demanar hagi conclòs.
 • Fins que no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat.

Destinataris als quals es comunicaran les teves dades

Algunes eines que utilitzem per gestionar les teves dades contractats per tercers.

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, Pqno… Handmade designs comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat.

Les dades es comunicaran a les següents empreses per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de la seva activitat, Pqno… Handmade designs, comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat.

Plataforma web: CMS WordPress gestionada, desenvolupada i dissenyada per Mª Jéssica Herrera.

Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”). Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al teu ordinador, per ajudar a Zao3D.com a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús de Zao3D.com (incloent la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d’Estats Units.

Navegació

Al navegar per Pqno… Handmade designs es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar a l’usuari. Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web utilitza els com a servei d’anàlisi de tercers: a Google Analytics. Aquesta informació s’utilitza per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d’usuaris en el seu conjunt.

Secret i seguretat de les dades

Pqno… Handmade designs es compromet a l’ús i tractament de les dades incloses personals dels usuaris, respectant la seva confidencialitat ia utilitzar-los d’acord amb la finalitat del mateix, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat (com els protocols https que utilitzem), de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades.

Pqno… Handmade designs no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

Exactitud i veracitat de les dades

Com a usuari, ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que facis arribar a Pqno… Handmade designs exonerant a Mª Jéssica Herrera de qualsevol responsabilitat referent a això. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

Acceptació i consentiment

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Mª Jéssica Herrera en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

Canvis en la política de privacitat

Mª Jéssica Herrera es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, el prestador anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Correus comercials

D’acord amb la LSSICE, www.pqno.com no realitza pràctiques de SPAM, pel que no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, a cada un dels formularis que hi ha hagut a la web, l’usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

D’acord amb el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, Pqno… Handmade designs es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

Dubtes o consultes sobre aquesta política o els teus drets

Si tens alguna pregunta o comentari sobre aquesta política, o si tens alguna inquietud sobre la manera com s’ha pogut gestionar alguna informació personal que ens hagis proporcionat, pots contactar-me per correu postal o correu electrònic a pqno@pqno.com

Abrir chat
¡Contacta conmigo!