Preguntes i respostes

Preguntes i respostes. Tot el que vols saber sobre Pqno… Besalú i que no t’atreveixes a preguntar està en aquesta pàgina.


PRODUCTES

Defineixo els productes de Pqno… Besalú com a fantasia tèxtil, d’una banda, pel tipus de matèria primera que utilitzo, tul i feltre bàsicament, i de l’altra, per les possibilitats de joc, somnis, imaginació i inventiva que proporcionen en usar-se . Des de princeses, fades, ballarines, bruixes o fins i tot per vestir-se d’abella, marieta, o qualsevol altre personatge en què es pugui fer servir les faldilles, corones, barrets, diademes o varetes màgiques que dono forma en el meu espai a Besalú.

TINC UNA BOTIGA I VULL VENDRE LES TEVES FANTASIES TÈXTILS

Genial! Contacta amb mi via Whatsapp o Telegram i m’expliques el que necessites.

NO TROBO EL QUE BUSCO

Tens una idea clara del que necessites però no està a la botiga…
T’agrada el que veus però necessites altres colors o mesures…
… contacta amb mi via Whatsapp o Telegram i mirem de fer-ho realitat


BOTIGA FÍSICA

PAGAMENT, DEVOLUCIÓ i CANVIS

A Pqno… Besalú pots pagar en efectiu, targeta, amb mòbil, rellotge, i fins i tot Bizum si ho prefereixes. Tots els preus estan en euros i inclouen l’IVA vigent d’Espanya del 21%.

Des del dia que fas una compra a Pqno…Besalú botiga física, tens 15 dies per si has de tornar o fer algun canvi, només si el producte està en perfecte estat i no ha estat manipulat, ensenyant el tiquet de compra.
-Si les causes de la devolució són alienes a Pqno… Besalú, no es tornaran ni els diners ni es realitzarà el canvi.
-Si les causes són degudes a Pqno… Besalú, el client pot dir si vol que se li tornin els diners del producte i no fer una altra compra.
-En cas que es vulgui canviar un producte per un altre, es revisarà el preu final, i si aquest és més gran al producte a abonar, el client haurà de pagar la diferència. Si l’import final és menor, Pqno… Besalú tornarà la diferència en metàl·lic.


COMPRA EN LÍNIA

M’AGRADARIA VEURE ELS PRODUCTES ABANS DE COMPRAR-LOS EN LÍNIA

Si prefereixes veure i tocar els productes abans de comprar-los, t’espero a la botiga-taller al centre històric de Besalú, Carrer del Forn 6. A peu de pàgina oa l’enllaç de l’adreça tens els horaris actualitzats.

PREU i IMPOSTOS

Tots els preus de la web són en euros i inclouen l’IVA vigent d’Espanya de 21%.
Pqno… Besalú es reserva el dret a modificar preus, articles, ofertes i altres condicions comercials sense previ avís.
Les despeses d’enviament no estan incloses en el preu de cada producte i es calcularan en el moment de procedir al pagament en línia.

FORMAS DE PAGAMENT

La forma de pagament és amb targeta bancària via Paypal que m’aporta plena confiança al tema de seguretat de dades.
No cal tenir un compte Paypal per poder pagar. Simplement amb la targeta bancària també pots.
Les dades que s’introdueixen al procés de pagament les guarda Paypal, no Pqno… Besalú.
Si prefereixes pagar per Bizum, no dubtis en contactar amb mi via Whatsapp o Telegram abans de fer la comanda.

ENVIAMENT DE LA MEVA COMANDA

L’enviament de la teva comanda es fa després d’haver confirmat el pagament de la comanda.

El mètode és per Correos i els residents a Espanya poden escollir entre enviament sense certificar i enviament certificat.
Et recomano que triïs l’opció certificada ja que en cas que no arribés la comanda, podràs reclamar.
Si vols un enviament a l’estranger, contacta primer amb mi per veure’n les condicions.
Les despeses d’enviament varien segons la comanda i la destinació, i es visualitzen durant la confirmació de la comanda, al cost final.

He decidit no tenir l’opció d’ ‘enviaments gratuïts‘ ja que això suposa un augment en el preu del producte i prefereixo mantenir els preus tan ajustats com sigui possible.


TERMINIS DE LLIURAMENT

Enviaments a nivell nacional, Correos triga entre 2 a 5 dies. T’avisaré en el moment que he enviat el paquet, adjuntant la informació d’enviament facilitada per Correus als enviaments certificats.

DEVOLUCIÓ i CANVIS

Des del dia que reps la teva comanda, tens 15 dies per si canvies d’opinió i vols tornar. En aquest cas, heu d’enviar un correu electrònic a pqno@pqno.com amb les dades de la comanda i el motiu de la devolució.

A tener en compte:

  • Si la devolució és deguda per producte/s defectuós/s en la seva confecció o no és el producte que el client havia demanat, Pqno… Besalú es fa càrrec del cost d’enviament associat a la devolució. (nota: recorda que les tonalitats dels colors poden variar depenent del dispositiu electrònic on es visita la pàgina www.pqno.com, i per tant, aliè a Pqno… Besalú)
  • Si les causes de la devolució són alienes a Pqno… Besalú, és el client qui va a càrrec de les despeses d’enviament per a la devolució de la comanda. (nota: recorda que les tonalitats dels colors poden variar depenent del dispositiu electrònic on es visita la pàgina www.pqno.com, i per tant, aliè a Pqno… Besalú)
  • L’import pagat pel client a la seva comanda serà reemborsat un cop el producte hagi arribat a Pqno… Besalú i s’hagi comprovat que no ha estat manipulat i que està en perfecte estat.
  • El client pot demanar que se li tornin els diners del producte i no fer una altra compra, o pot demanar un canvi amb un altre producte. Si es produeix un canvi, i el producte nou és de més valor, el client primer haurà d’abonar la diferència. En cas que el nou producte sigui de menor valor, Pqno… Besalú quedarà amb el client per veure de quina manera es reemborsarà la diferència.

Si tens més preguntes, contacta amb mi i trobarem la solució.